Wijn en spijsavond van 16/11

30 november 2018

Op vrijdag 16 november zag de toegang tot en het interieur van het clubhuis er bijzonder feestelijk uit om extra luister bij te zetten aan de door Thom-Gabie en zijn team verzorgde “Wijn en Spijs”avond.

Het werd een geweldig leuke avond met bijzondere en héél lekkere gerechtjes waarbij steeds twee verschillende wijnen werden geschonken die Bouwe met veel enthousiasme en deskundigheid  toelichtte.

Deze avonden bieden een geweldige mogelijkheid om medeclubleden op een andere manier te leren kennen dan alleen via de sport. Er ontwikkelen zich onverwacht interessante gesprekken in een heerlijk ontspannen sfeer terwijl Thom-Gabie het een na andere culinaire hoogstandje opdient.

Er zijn in januari en maart nog twee van deze avonden gepland en voor  € 39,50 heeft u dan werkelijk een heerlijke avond in elke betekenis van het woord. U weet niet wat u mist als u zich niet voor deze bijzondere avonden inschrijft!

De eerstvolgende avond vindt plaats op vrijdag 18 januari. Aanmelden kan via de mail.