Wildwedstrijd 2018

Wildwedstrijd zondag 28 oktober 2018

8 november 2018

Als laatste wedstrijd van het seizoen 2018 werd door de WECO op zondag 28 oktober de wildwedstrijd georganiseerd. Na een week met veel regen en wind trokken zondagmorgen 80 golfers de prachtige wit berijpte en windstille baan in, die een volledig andere alternatieve route had gekregen. In een goede sfeer met dus prachtig golfweer was het een fijne golfdag. Ook werd onderweg het saucijzenbroodje met glühwein of chocolademelk bijzonder gewaardeerd.

Het bleek in de praktijk weer moeilijker dan gedacht om de juiste afstanden te schatten als er geen herkenningspunten zijn. Vooral over de hoge bomen slaan bij hole 5 bleek een prachtige maar moeilijke uitdaging te zijn. Binnengekomen in het clubhuis werd het - na een warme douche - gezellig met op de achtergrond de inmiddels bekende pianomuziek. Na de prijsuitreiking - gesponsord  door Thom-Gabie - werd genoten van een lekkere stamppot/wild buffet.

De prijzen werden als volgt verdeeld:

Dames :
1. Ella Hilarides
2. Monique Verhoeven
3. Henriette v.d. Velde

Heren:
1. Tom Deutekom
2. Juan Strockmeije
3. Nick v.d. Veen

Neary: Tetty Mollema en Jurjen Eerdmans

Longest: Henriette v.d. Velde en  Jurjen Eerdmans

Sneary: Jifke v.d. Goot en Juan Strockmeijer