Winaar Lauswolt Open

Ruben Wechgelaer wint 3e editie Lauswolt Open

27 mei 2018

Ruben Wechgelaer wint 3e editie Lauswolt Open

Op de baan van Golfclub Lauswolt werd dit weekend het Lauswolt Open onder topcondities gespeeld. Het stralende weer zorgde voor grote deelname van pro’s en amateurs. De winnaar van het toernooi was professionalRuben Wechgelaer en verdiende met zijn score van 145 slagen (-1) de hoofdprijs van € 4.000,--. De beste amateur van het toernooi was Martijn Hortersmet een score van 147 (+1).

Het Lauswolt Open is een tweedaagse golfwedstrijd in het Friese Beetsterzwaag waarbij zowel professionals als amateurs de strijd met elkaar aangaan. Voor de 3e keer op rij waren de pro’s de amateurs de baas.

Door twee birdies op de laatste drie holes, waaronder hole 18, besliste Ruben Wechgelaer het toernooi in zijn voordeel en ontworstelde hij zich aan een drietal andere spelers die al op level-par in het clubhuis zaten. Zowel leden als vrienden en familie van de spelers door het hele land konden de vorderingen van hun favorieten live op de voet volgen via de professionele website van het toernooi: www.lauswoltopen.nl. Voor de complete uitslag kunt u hier terecht. Zowel spelers als de PGA roemden de kwaliteit van de baan en de tomeloze inzet van de vele vrijwilligers.