Winnaars potverteren

9 november 2021

Woensdag 3 november nam de herendag wat nevelig afscheid van het zomerseizoen d.m.v. het traditionele potverteren. Als wedstrijdvorm was gekozen voor een Texas Scramble.

Als eerste eindigen Geale Groen (ontbreekt op de foto), Tjalle de Jong, Nico de Vries en Dick Ringeling met een score van 67. Dick bedankte de Heco voor hun inzet en hij prees uitgebreid de vrijwilligers binnen de club.

Tweede werd het Team van Dick Faas met 68 punten.
Derde het team van Eldert de Jong met een score van 69.

De Fokke's Kroes, onze individuele jaarprijs over de beste 17 wedstrijden bij de 18 holers, kwam in het bezit van Warmold Mollema met 585 punten.
Tweede Eldert de Jong 523 punten.
Derde Fokke de Jong 509 punten.

Nieuw was een jaarprijs voor de 9 holers. Als eerste eindigde Jan Hemminga met een score van 320 punten.
Tweede Anne Tolman met 221 punten.
Derde Goadze Hiemstra met 210 punten.

De dag werd afgesloten met een hapje en drankje, ook dit keer weer uitstekend verzorgddoor het team van Tom Gaby. Dank daarvoor.
Met 56 deelnemers komt de bodem van de pot weer in zicht. Dus op naar het winterseizoen. Veel sportief plezier daarbij.

Jan Hemminga