Zin in bedrijvencompetitie?

1 maart 2017

Nu de lente weer in het verschiet ligt, informeren we u graag over de bedrijvencompetitie 2017.

In de competitieopzet houden we rekening met de ervaringen en ideeën van de deelnemers. Zij ervaren de sfeer van de wedstrijden en de omringende horeca-activiteiten als prettig informeel en op plezier en onderling contact gericht. Dit willen we handhaven en zo mogelijk verbeteren.

Uit een enquête blijkt dat niet alle meningen gelijk zijn. Wel komt naar voren dat deelnemers naast de 18 holes wedstrijden ook graag kortere 9 holes wedstrijden spelen. In 2017 gaan we dit voor het eerst proberen.

Data

De bedrijvencompetitie 2017 kent 6 wedstrijddagen op woensdagmiddag met start om 14.30 uur:

19 april 18 holes Match Play (teams)    + diner
17 mei 9 holes     + borrel
14 juni  18 holes Texas Scramble  + BBQ
12 juli     9 holes    + borrel
20 september 18 holes Match Play (four ball)   + diner
18 oktober   9 holes    + borrel

Deelname ook voor leden met een bedrijf

Deelname aan de bedrijvencompetitie staat open voor sponsoren en bedrijfsleden. Van harte welkom zijn ook ‘gewone’ leden van onze golfclub met een zakelijke achtergrond.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor bedrijven die geen lidmaatschap met Golfclub Lauswolt zijn aangegaan, aan de bedrijvencompetitie deel te nemen tegen een speciaal extern tarief.

Namens sponsorcommissie en wedstrijdleiding nodigen wij u van harte uit.

Lees hier de uitgebreide tekst met meer informatie