Ons Restaurant is open

Wij hebben een feestelijk menu voor u samengesteld, ons culinaire "proeverij menu" a € 32,50 per persoon. Dit is een feestelijk menu bestaande uit 7 kleine uitvoeringen van onze lekkerste gerechtjes. Wilt u hier met een groter gezelschap van genieten informeert u dan naar de mogelijkheden!

• Met uw reservering in onze starttijdenmodule (leden en gasten) heeft u automatisch de mogelijkheid om ook in ons restaurant/terras plaats te nemen.
  • Voor u naar binnen gaat, bent u verplicht om eerst uw handen te ontsmetten.
  • Indien u van het toilet gebruik maakt moet u zowel voor als na uw bezoek aan het toilet uw handen desinfecteren.
  • Voor iedereen geldt dat er gezeten moet worden op een stoel/bank en aan een tafel.
  • Wilt u niet zelf een tafeltje zoeken maar meldt u eerst bij de bediening.
  • U wordt vriendelijk verzocht om niet zelf stoelen en of tafels te verplaatsen

Lunch en diner
Voor een lunch en een diner moet u reserveren.
Dit kan telefonisch via 0512 38 35 90/2 of per e-mail of voor aanvang van uw golfronde aan de bar.
Bij de reservering zal worden gevraagd of u de afgelopen 24 uur last had van: hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten. Als dit niet in orde is, kan er geen reservering gemaakt worden.

Kopje koffie of een borrel
U bent altijd welkom voor een kopje koffie of een drankje mits er een stoel voor u beschikbaar is. De medewerkers in de bar zullen met u meekijken naar de mogelijkheden.

Protocol
Klik hier voor het horecaprotocol.

Dit is Ons "Proeverijmenu"