Restaurant

Restaurant

Restaurant

Ons Restaurant is weer open vanaf 1 juni

Omdat we erg blij zijn dat we weer open mogen gaan, verwelkomen wij in de maand juni iedereen die bij ons komt dineren met een sprankelende welkomstcocktail (met of zonder alcohol). Tevens bieden wij de hele maand juni ons culinaire "proeverij menu" aan voor maar €27,50 p/p (normaal 32,50) dit is een feestelijk menu bestaande uit 7 kleine uitvoeringen van onze lekkerste gerechtjes. Wilt u hier met een groter gezelschap van genieten informeert u dan naar de mogelijkheden!

  • In het restaurant is in verband met de corona maatregelen plaats voor maximaal 30 gasten, exclusief het bedienend personeel.
  • Voor u naar binnen gaat, bent u verplicht om eerst uw handen te  ontsmetten.
  • Indien u van het toilet gebruik maakt moet u zowel voor als na uw bezoek aan het toilet uw handen desinfecteren.
  • Voor iedereen geldt dat er gezeten moet worden op een stoel/ bank en aan een tafel.
  • Er mogen maximaal 2 gasten aan één tafel plaatsnemen. Een uitzondering wordt gemaakt voor huishoudens die bestaan uit meer personen of als het mogelijk is om op minimaal 1,5 mtr. van elkaar af te zitten. Vraag bj de bediening naar de mogelijkheden. Vriendelijk verzoek om niet zelf een tafeltje te zoeken maar om u eerst bij de bediening te melden. 
  • U wordt vriendelijk verzocht om niet zelf stoelen en of tafels te verplaatsen

Lunch en diner
Voor een lunch en een diner moet u reserveren.
Dit kan telefonisch via 0512 38 35 90/2 of per e-mail of voor aanvang van uw golfronde aan de bar.
Bij de reservering zal worden gevraagd of u de afgelopen 24 uur last had van: hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten. Als dit niet in orde is, kan er geen reservering gemaakt worden.

Kopje koffie of een borrel
In ons restaurant hebben gasten met een reservering voor een lunch of een diner voorrang op gasten die alleen voor een drankje langs komen. U bent uiteraard welkom voor een kopje koffie of een drankje mits er een stoel voor u beschikbaar is. De medewerkers in de bar zullen met u meekijken naar de mogelijkheden.

Protocol

Klik op onderstaande link voor het volledige protocol heropening.

PROTOCOL HEROPENING PER 1 JUNI

Ons "Proeverijmenu"