Maaltijdservice

Maaltijdservice Lauswolt

Ons Restaurant blijft voor u koken!

Mist u de heerlijke maaltijden en de gezelligheid van Ons Restaurant al een beetje? Helaas kunnen we dit niet helemaal oplossen maar we bieden u de mogelijkheid om Thom-Gabie voor u te laten koken.

Elke woensdag en zaterdag bieden wij u de gelegenheid om bij ons een lekkere maaltijd af te komen halen zodat u geen boodschappen hoeft te doen en ook niet hoeft te koken. Wij blijven de huisgemaakte gerechten bereiden op de manier die u van ons gewend bent. De maaltijden kosten € 9,50 per stuk.
Op deze pagina zullen we wekelijks laten zien waar u uit kunt kiezen.

Hoe bestelt u?
Bel met Thom-Gabie via 06 348 345 13 of mail hem.

Afhalen
U kunt uw maaltijd afhalen bij de deur van de keuken van Ons Restaurant die u aan de linkerkant van het clubhuis vindt.

Bezorgen?
Wilt u graag genieten van deze maaltijden maar bent u niet in de gelegenheid om deze bij de golfclub af te komen halen, geef dit dan aan Thom-Gabie door als u uw bestelling plaatst. Als u namelijk in de buurt woont, gaan we het proberen te regelen dat de maaltijd(en) bij u bezorgd worden.

Deze week op het menu, de maaltijden zijn € 9,50 p.p.:

Woensdag 8 april, bestelling uiterlijk dinsdag 20:00 uur doorgeven s.v.p.:

Kip kerrie met gekruide rijst en Oosterse komkommersalade

Zaterdag 11 / zondag 12 april, bestelling uiterlijk vrijdag 20:00 uur doorgeven s.v.p.:

Paasmenu

Ambachtelijk gerookte zalm met een salade van scharrelei en Hollandse asperges.
Dubbelgetrokken gevogeltebouillon met voorjaarsgroenten
Gestoofd kalfsvlees met een kruidenkorst
Mousse van witte chocolade met aardbei en rabarber

4-gangen € 26,50 p.p.
3-gangen € 21,50 p.p.
2-gangen € 18,50 p.p.
Alleen hoofdgerecht € 12,50 p.p.

Bestellingen voor het Paasmenu uiterlijk vrijdag 10 april doorgeven. Geef bij uw bestelling aan op welke dag u deze wilt ophalen.
U kunt uw bestelling ophalen op zaterdag 11 of zondag 12 april tussen 15.30 en 17.30 uur. Bezorgen kan evt. in overleg

Liever een maaltijd zonder vlees?

Voor u maken wij een heerlijke Salade met warme geitenkaas, honing en walnoten

Extraatjes:
Graag een lekker dessert of glas wijn erbij om uw maaltijd compleet te maken? Wij verzorgen ook:

Tira mi su met Friese dûmkes € 3,75 p/st

Huiswijnen, per fles €8,50 :
Wit: Sauvignon Blanc of Chardonnay
Rood: Merlot of Malbec

De maaltijden zijn vers voor u bereid en zijn eenvoudig op te warmen en in de koelkast twee dagen houdbaar. U kunt de bestelde maaltijden op woensdag en zaterdag ophalen tussen 15:30 en 17:30 uur. Indien u de maaltijd liever warm ophaalt, geef dit dan door bij de bestelling.

Als u voor voldoende saldo op uw horecapas zorgt kunnen wij de betaling, contactloos van uw pasje halen.

Aanvullen van uw pas kan op:NL03 INGB 0006322911 t.n.v. Restaurant Golf&Countryclub Lauswolt