Woensdag stamppotdag

In de wintermaanden kan er 's avonds geoefend worden op de Driving Range vanwege de nieuw aangelegde verlichting. Deze branden van maandag tot en met vrijdag uiterlijk tot 21.00 uur. Het licht gaat aan op het moment dat er beweging bij de afslagmatten is en blijven uit als er niemand aanwezig is. Hierdoor is ons clubhuis in de wintermaanden op woensdag, donderdag en vrijdag open voor de sportievelingen.

U kunt voor het trainen of natuurlijk na uw rondje golf, op de woensdag een heerlijke stamppot komen eten in ons restaurant. Bent u op vrijdagmiddag of -avond op de golfclub, dan kunt u ook gaan voor een tapasborrelplank. U mag spontaan langskomen voor een hapje of een drankje maar als u zeker wilt weten dat het restaurant voor u en uw groepje open is, kunt u altijd vantevoren even contact opnemen via 0512 38 35 90/2.

Hieronder ziet u voor de komende maanden de ruimere openingstijden van ons restaurant:

Woensdag stamppotdag a € 9.75 p/p
Op de woensdagavonden staat onder andere een heerlijke stamppot voor u klaar. De kosten zijn € 9.75 per persoon.
U kunt vantevoren aangeven dat u een hapje komt eten maar u mag altijd spontaan langskomen. De keuken is open tot 19.30 uur.

Donderdag
Iedere donderdagavond is het restaurant vanaf 19.00 uur gereserveerd voor de bridge-club. Tot 19.00 uur bent u in ons restaurant van harte welkom.

Vrijdag borrelplank a € 7,-- p/p
Iedere vrijdag kunt u een heerlijke tapasplank voor bij de borrel bestellen. Iedere week kan er iets anders op de plank liggen. Laat u vooral eens verrassen.
Ook hier geldt dat u van tevoren aan kunt geven dat u zin hebt in zo'n gezellige plank maar binnenlopen kan altijd.

Bel met het restaurant 0512 38 35 90/2 of mail naar het restaurant.