Folkersma Routing en Sign

Folkersma Routing en Sign

Folkersma Routing en Sign

Folkersma Routing en Sign is routemaker sinds 1997 en draagt bij aan de mooiste kano, wandel- en fietsroutes in Nederland, Duitsland en België. Op ontdekkingsreis door natuur en stad verbinden we in knooppunt- en themaroutes de culturele en landschappelijke rijkdom. Dit doen wij met in eigen huis ontwikkelde software en routeplanners, maar ook door het ontwerpen, aanleggen en beheren van complete recreatieve bewegwijzeringssystemen.

Zo hebben we bijvoorbeeld alle wandel- en fiets knooppuntroutes in Friesland gerealiseerd. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider in Nederland in ons werkgebied. Jaarlijks maken miljoenen mensen gebruik van onze fiets- en wandelnetwerken en daar zijn we trots op!

Voor bedrijven ontwerpen wij informatiepanelen, (buiten)reclame, interne wegwijzers en verzorgen het grafisch ontwerp. Zo hebben we de bewegwijzering in en om Paleis Het Loo ontworpen en gerealiseerd. Daarnaast verzorgen wij bij Golfclub Lauswolt de bestickering van de baanborden.

Folkersma Routing en Sign heeft alle expertise in huis en is daarom een allround partner. We kunnen onze opdrachtgevers in alle fasen van een project ondersteunen, van advies tot realisatie en beheer. We werken duurzaam, zijn innovatief en zijn ISO-9001, ISO 14001 en VCA ** gecertificeerd. 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar hun eigen website.