Folkersma Routing en Sign

Folkersma Routing en Sign

Folkersma Routing en Sign

Folkersma Routing en Sign is routemaker sinds 1997 en draagt bij aan de mooiste wandel- en fietsroutes in Nederland en België. Op ontdekkingsreis door natuur en stad verbinden we in themaroutes de culturele en landschappelijke rijkdom. Dit doen wij met in eigen huis ontwikkelde tools en routeplanners, maar ook door het ontwerpen, aanleggen en beheren van complete recreatieve bewegwijzeringssystemen zoals het knooppuntensysteem.

Voor bedrijven ontwerpen wij informatiepanelen, (buiten)reclame, interne wegwijzers en verzorgen het grafisch ontwerp. Zo hebben we de bewegwijzering in en om Paleis Het Loo ontworpen en gerealiseerd. Daarnaast verzorgen wij bij Golfclub Lauswolt de bestickering van de baanborden.

Folkersma Routing en Sign heeft alle expertise in huis en is daarom een allround partner. We kunnen onze opdrachtgevers in alle fasen van een project ondersteunen, van advies tot realisatie en beheer. We werken duurzaam, zijn innovatief en zijn ISO-9001, ISO 14001 en VCA ** gecertificeerd. 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar hun eigen website.